Projectleider, 52 jaar

Hij was constant moe, snel geïrriteerd en had een geheugen als een zeef. Gelukkig kon hij zijn carrière snel weer oppakken.

Ik kwam bij Ingrid vanwege mijn stressklachten die ik vanwege mijn werk had en ik wilde daar beter mee leren omgaan. Ze hield me een spiegel voor, legde uit hoe stress werkt en dat ik meerdere rustmomenten gedurende de dag nodig had. Dat was in het begin lastig want ik deed veel dingen op de automatische piloot. Ze gaf me oefeningen om deze rustmomenten te creëren. Deze oefeningen waren verrassend en zeker geen standaard. Eerst deed ik het bewust maar nu gaat het steeds onbewuster. Bovendien delegeer ik nu meer en plan ik het werk beter. Ik kan Ingrid van harte aanbevelen. Ze geeft je inzicht in jezelf, is in het begin sturend maar dat had ik ook nodig en laat je dan los.