Referenties

Vrouw, 44 jaar

Lieve Ingrid,
Na twee weken intensieve begeleiding met Tools for Life wil ik je vertellen dat er voor mij veel veranderd is in mijn leven:
Het is mij duidelijker wie ik ben en wat ik wil, ik sta veel steviger in mijn schoenen, geef duidelijk mijn grenzen aan, ik kan het verleden makkelijker loslaten, mijn relaties zijn verbeterd en ik volg nog meer mijn gevoel en mijn pad.
En dat alles is er tijdens en na jouw begeleiding “in geslopen”, het gaat meer onbewust. En ja, de twee weken waren intensief, maar ik had het niet willen missen! Ik vind je een erg scherpe en prikkelende coach, dat werkte voor mij goed.
Een aanrader voor iedereen die meer wil bereiken in zijn of haar leven!

Vrouw, 34 jaar

Ingrid was voor mij, als coach, een goede match. Ze is consequent en er was gelijk een vertrouwd gevoel. Ik had stressklachten van mijn werk en mijn werk-privé balans (ik was net bevallen van mijn 2de kind) was niet in evenwicht. Ik heb geleerd om beter voor mezelf op te komen en meer tijd en rust voor mezelf te creëren. Ik herken mijn stresstriggers en zet dan mijn hulpbronnen, die ik inmiddels ken, effectief in.

Man, 48 jaar

Ik heb altijd hard gewerkt en veel overgewerkt maar op een gegeven moment was het op. Ik kreeg hartkloppingen, zowel privé als op het werk ging het niet goed met als gevolg een burn-out. Ingrid heeft me bewust gemaakt waarom en hoe ik de dingen doe. Ik heb geleerd om voor mezelf te kiezen, eet bewuster en heb nu een goed evenwicht tussen werk en privé.

Vrouw, 41 jaar

Met Ingrid heb ik een prettig coaching traject doorlopen. Ingrid heeft me een spiegel voorgehouden en me laten nadenken over m’n eigen rol in situaties en ze heeft me gestimuleerd om eigen keuzes te maken. Hierdoor heb ik geleerd veel meer zelf de regie over m’n leven te nemen. Ik weet ook beter waar m’n valkuilen liggen en waar ik op moet letten om ervoor te zorgen dat mijn leven in balans blijft. Ingrid heeft een optimistische insteek en een gezonde dosis humor. Wat me het meest bijblijft? “Je hebt altijd een keuze!”

Man, 46 jaar

Al geruime tijd liep ik vast op mijn werk. Ik begon last te krijgen van de werkdruk en werd steeds gejaagder terwijl de hoeveelheid werk in wezen niet was veranderd. Ook privé liep ik vast, ik maakte mij vooraf al druk om bepaalde zaken. Hierdoor genoot ik steeds minder van de dingen, zowel op het werk als privé was ik aan het piekeren. Via mijn werkgever ben ik toen bij Ingrid een coaching traject gestart met een verassend goed resultaat. Na het coaching traject heeft Ingrid mij een zodanige basis meegegeven dat ik hiermee met succes verder kan. Nu houd ik op mijn werk de zaken keurig op orde en belast het mij niet meer noemenswaardig. Dit heeft ook invloed op mijn privéomstandigheden. Ook hier geen gepieker meer, ik heb alles nu onder controle. Komt er nu eens iets op mijn pad dan weet ik daar veel soepeler mee om te gaan. Ik grijp indien nodig direct terug op de oefeningen in het coachings-traject. Op deze manier blijft het ook goed gaan en komt er geen terugval.

Vrouw, 43 jaar

“Ingrid is een coach die weet te prikkelen en uit te dagen. Ze is consequent en recht door zee en ze kan heel goed sturen zonder te dwingen. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is haar persoonlijke aanpak, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Ik heb nu 2 verschillende trajecten bij Ingrid gedaan en beide keren kwam ik zoekende en uitgeblust binnen en nam ik met veel meer energie en een helder doel voor ogen afscheid”.

Man, 41 jaar

Ik ben het traject met de coach gestart om professioneler te leren omgaan met afstand en nabijheid. De coach heeft o.a. me geholpen om mij bewust te worden van mijn lichaamstaal. Ook heb ik dieper inzicht in mijn drijfveren (what makes me tick) gekregen. In vijf gesprekken heb ik beter inzicht in mijzelf en mijn handelen gekregen en kan ik ook ander professioneel gedrag inzetten. Ik wil ‘Coaching Noord” dan ook van harte aanbevelen.

Coördinator servicecentrum:

Ik kwam bij Ingrid omdat ik last had van hyperventilatie en me enorm bewust was van lichamelijke sensaties waaronder hartkloppingen en onrust. Door de begeleiding heb ik goed weten om te gaan met stresssituaties.  Vooral de bewustwording: " het mag even zo zijn", maakt bijna alle situaties dragelijker voor mij.
Ik heb de sessies met Ingrid als enorm prettig ervaren. In het begin wist ik niet waar we heen gingen, maar ik heb haar gevolgd en de oefeningen uitgevoerd. En ondanks dat ik bij sommige oefeningen niet wist wat het me zou opleveren maakte dat ook niet uit. "Pak eruit wat voor jou helpt" zei Ingrid en dat hielp!
De interesse voor niet alleen mijn problemen maar ook de leuke momenten maakte het ook soms gewoon enorm gezellig en is het eigenlijk jammer dat het traject was afgelopen!.

Meld u aan voor gratis tips

Meld u aan en ontvang tips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Met de online nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.

Vul uw naam...
Vul uw e-mail adres in...