Review Calculator, 48 jaar

“Mag ik weer bij je terug komen als ik weer klachten heb. Ik vertrouw je”. Ik krijg een brok in mijn keel.

“Tuurlijk zeg ik maar ik hoop voor je dat dat niet nodig is”.

Ik kwam bij Ingrid omdat ik behoorlijk last van stress had en mezelf aardig in de weg zat. Door de begeleiding heb ik inzicht gekregen hoe stress zich bij me ontwikkeld, ik noem het stapelen van stress momentjes. Door de begeleiding kan ik nu deze cyclus van stressopbouw doorbreken. Ik heb weer vertrouwen in mezelf, pak mijn rustmomenten, geniet weer en doe nog regelmatig de oefeningen die ik heb geleerd. Ik kan Ingrid van harte aanbevelen omdat ze de nodige rust uitstraalt en mij heeft geleerd zelf na te denken over een oplossing waar ik achtersta. Daardoor wordt het geen kunstje.

 

Ingrid hartelijk bedankt.