Stress / burnout

Stress / burnout

Overspannen of overwerkt: zit dat eigenlijk tussen de oren? Zeker niet! De balans tussen de belasting en herstel is belangrijk. Een mens kan enorme prestaties leveren maar zonder voldoende herstel pleeg je roofbouw. Energie die je uitgeeft moet ook weer aangevuld worden. Net zoals bij een auto. Als het lampje van de tank brandt, moet je tanken om de brandstof aan te vullen.

Werkgevers

Werkgevers

Weet u dat 75% van het verzuim in Nederland als oorzaak stress heeft? Onze begeleiding resulteert in 93% minder stressklachten!

Lees meer

Werknemers

Werknemers

Heb je ook het idee dat je steeds gas geeft of hebt gegeven maar dat de rem zoek is? Onze begeleiding heeft als gevolg dat 94% van de werknemers aangeeft beter te functioneren, zowel op het werk als privé.

Lees meer

Trainingen

Trainingen

Last van stress? Wat is stress en hoe kun je ontspannen en je weer opladen? Dat leer je in deze training.

Lees meer

Tools for life

Tools for life

Beland je steeds weer in dezelfde vervelende situaties en wil je daar nu eens en voor altijd mee afrekenen? Van onze therapie geeft 80% van de cliënten aan zeer tevreden te zijn.

Lees meer

EMDR

EMDR

Zoek je een bewezen behandelmethode om van je angstklachten, vervelende gebeurtenissen of verlies van een dierbare af te komen?

Lees meer

Vergoedingen

Vergoedingen

Zorgverzekering & vergoeding

Lees meer

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je horen hoe ik je kan helpen om van werkstress naar werkplezier te komen? Vul het formulier in voor een gratis kennismakingsgesprek!

Maak een afspraak

Mis geen nieuwe blogs

Meld je aan en ontvang ze gratis in je mailbox!

Vul uw naam...
Vul uw e-mail adres in...