Burn-out coaching

Overspannen of overwerkt: zit dat eigenlijk tussen de oren? Zeker niet! De balans tussen de belasting en herstel is belangrijk. Een mens kan enorme prestaties leveren maar zonder voldoende herstel pleeg je roofbouw. Energie die je uitgeeft moet ook weer aangevuld worden. Net zoals bij een auto. Als het lampje van de tank brandt, moet je tanken om de brandstof aan te vullen. Burn-out coaching kan jou daarbij helpen.

Werknemers

Heb je ook het idee dat je steeds gas geeft of hebt gegeven maar dat de rem zoek is? Onze begeleiding heeft als gevolg dat 94% van de werknemers aangeeft beter te functioneren, zowel op het werk als privé.

Lees meer
De helende effecten van een goede ademhaling

De helende effecten van een goede ademhaling

Last van een hoge of onderbroken ademhaling? Met behulp van mijn ademsessies komt het zenuwstelsel direct tot rust waardoor je echt kan ontspannen.

Lees meer
Persoonlijk leiderschap

Wordt de CEO in je leven en in je werk en sta stevig in je schoenen.

Wordt de CEO in je leven! Ben je het beu om steeds weer in dezelfde oude patronen te vallen? Wil je de regie over je leven terug en meer rust en energie? 80% van de cliënten geeft aan zeer tevreden te zijn over dit traject.

Lees meer

EMDR

Zoek je een bewezen behandelmethode om van je angstklachten, vervelende gebeurtenissen of verlies van een dierbare af te komen?

Lees meer
Wandelcoaching

Wandelcoaching

Uit diverse studies blijkt steeds weer dat de natuur helpt om stress te verlagen!

Lees meer