Burn-out coaching

Overspannen of overwerkt: zit dat eigenlijk tussen de oren? Zeker niet! De balans tussen de belasting en herstel is belangrijk. Een mens kan enorme prestaties leveren maar zonder voldoende herstel pleeg je roofbouw. Energie die je uitgeeft moet ook weer aangevuld worden. Net zoals bij een auto. Als het lampje van de tank brandt, moet je tanken om de brandstof aan te vullen. Burn-out coaching kan jou daarbij helpen.

Werkgevers

Weet u dat 75% van het verzuim in Nederland als oorzaak stress heeft? Onze begeleiding resulteert in 93% minder stressklachten!

Lees meer

Werknemers

Heb je ook het idee dat je steeds gas geeft of hebt gegeven maar dat de rem zoek is? Onze begeleiding heeft als gevolg dat 94% van de werknemers aangeeft beter te functioneren, zowel op het werk als privé.

Lees meer
goede ademhaling

De helende effecten van een goede ademhaling

Last van een hoge of onderbroken ademhaling? Met behulp van de ademsessies komt het zenuwstelsel direct tot rust waardoor je echt kan ontspannen.

Lees meer
Afrekenen beperkende overtuigingen

Wil jij eindelijk afrekenen met je beperkende overtuigingen en stevig in je schoenen staan?

Ben je het beu om steeds weer in dezelfde oude patronen te vallen? Wil je de regie over je leven terug en meer rust en energie? 80% van de cliënten geeft aan zeer tevreden te zijn over dit traject.

Lees meer

EMDR

Zoek je een bewezen behandelmethode om van je angstklachten, vervelende gebeurtenissen of verlies van een dierbare af te komen?

Lees meer
Wandelcoaching

Wandelcoaching

Uit diverse studies blijkt steeds weer dat de natuur helpt om stress te verlagen!

Lees meer