Tools for life

“Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd die te herhalen”

Heb jij last van hardnekkige patronen of beperkende overtuigingen waardoor je

 • veel stress ervaart
 • wel weet wat je nodig hebt om meer relaxed te zijn maar dat het niet lukt
 • veel last hebt van zelfkritiek
 • steeds weer in dezelfde, beperkende situatie terecht komt
 • perfectionistisch bent, er graag van af wil maar dat het maar niet wil lukken
 • weet wat voor jou belangrijk is maar je toch steeds andere keuzes maakt
 • niet voldoende uit je werk en je leven haalt

Dan is Tools for Life iets voor jou!

Het zijn thema’s die bij Tools for Life uitgebreid aan bod komen. Gedurende het leven bouwen zich patronen op die niet altijd even prettig zijn en vaak veel spanning veroorzaken. Met Tools for Life ga je aan de slag met deze belemmeringen, overtuigingen en hardnekkige patronen. In de begeleiding krijg je hiervoor gereedschappen (tools) aangereikt zodat ook jij je gaat richten:

 • op wat jij wilt en je niet meer laat leiden door verwachtingen van derden
 • duidelijker keuzes maakt zowel privé als op het werk
 • weer grip krijgt op je leven
 • je meer rust ervaart
 • je uitgaat van mogelijkheden i.p.v. je beperkingen.
 • je je doelen bereikt en succes behaalt.

Voordat je aan de begeleiding kunt beginnen, is er eerst een kennismakingsgesprek van 2 uur waarin je vragen en/of problemen geïnventariseerd worden en we bespreken wat Tools for Life voor jou kan betekenen.

Ervaring Barth

Ik ben bij Ingrid het Tools for Life traject gestart omdat ik vroeger niet geleerd heb om van mezelf te houden, dat ik goed genoeg ben zoals ik ben. Daardoor zocht ik steeds de bevestiging van anderen. Dat jagen naar bevestiging koste me ongelofelijk veel energie.

De 10 daagse was behoorlijk intensief maar ik was gemotiveerd om aan mezelf te werken en heb bovendien een hoop plezier gehad. Na deze 10 dagen is het wezenlijk anders. Ik heb meer rust, durf weer te leven, houdt mijn grenzen in de gaten en kies bewust wie ik toelaat en wie niet.

In onze huidige maatschappij is het moeilijk om te overleven als je niet de juiste Tools vanuit huis hebt meegekregen. Dan ga je vastlopen zoals ik ook deed.  Ik kan iedereen die dat ook ervaart aanraden om dit traject te volgen.

Ingrid is als therapeut toegankelijk, ze geeft vertrouwen, ze is duidelijk en direct, schakelt snel en kan situaties goed inschatten.

Bedankt voor alles.

Ervaring Frauke

Na twee weken intensieve begeleiding met Tools for Life wil ik je vertellen dat er voor mij veel veranderd is in mijn leven: Het is mij duidelijker wie ik ben en wat ik wil, ik sta veel steviger in mijn schoenen, geef duidelijk mijn grenzen aan, ik kan het verleden makkelijker loslaten, mijn relaties zijn verbeterd en ik volg nog meer mijn gevoel en mijn pad. En dat alles is er tijdens en na jouw begeleiding “in geslopen”, het gaat meer onbewust. En ja, de twee weken waren intensief, maar ik had het niet willen missen! Ik vind je een erg scherpe en prikkelende coach, dat werkte voor mij goed.
Een aanrader voor iedereen die meer wil bereiken in zijn of haar leven!
Dank je wel!!

Voordelen bij Coaching Noord

Uitgebreide intake met aandacht voor de oorzaak en achtergrond van de klacht

Verwerken van een vervelende, schokkende ervaring

Aansluiten bij jou als persoon

De juiste stappen op het juiste moment

Korte lijnen