Trainingen

Stresstraining; Je stress de baas 1 (1 dagdeel)

Overspannen of overwerkt: zit dat eigenlijk tussen de oren? Zeker niet! Het draait allemaal om de balans tussen de belasting en herstel.

Een mens kan enorme prestaties leveren maar zonder voldoende herstel, pleeg je roofbouw. Energie die je uitgeeft moet ook weer aangevuld worden. Net zoals bij een auto. Als het lampje van de tank brandt, moet je ook gaan tanken om de brandstof weer aan te vullen.

In deze inspirerende stresstraining krijg je meer inzicht in wat stress is en hoe het ontstaat? Voelt het slecht? Waar is het goed voor? Hoe herken ik het zelf en hoe zorg ik ervoor dat ik van stress naar ontspanning kom en dat ik me bewust ben van waar mijn herstel en energiebron zit? Welke situatie is voor mij de energiegever? Maar ook waar zit mijn energielek en hoe ontdek ik die dan?

Je leert positieve en negatieve stress herkennen en krijg je tips en trucs die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse werk. We gaan nader in op wat stress met je lichaam doet. Tijdens de stresstraining zullen we met een biodot kunnen meten hoe het staat met jouw ontspanning of stress.

Je stress de baas 2 (1 dagdeel)

Deze verdiepende training gaat verder in op de inzichten uit ‘Je stress de baas 1’.
In deze training zoomen we dieper in op de onderliggende (belemmerende) overtuigingen die veelal ten grondslag liggen aan je functioneren. We gaan aan de slag met je zelfmanagement teneinde persoonlijk effectiever om te kunnen gaan met huidige en toekomstige stressvolle situaties.

Voordelen bij Coaching Noord

Uitgebreide intake met aandacht voor de oorzaak en achtergrond van de klacht

Verwerken van een vervelende, schokkende ervaring

Aansluiten bij jou als persoon

De juiste stappen op het juiste moment

Korte lijnen