Over mij

 

In mijn rol als werkneemster, partner, vriendin, moeder, kind en sporter was ik regelmatig de balans kwijt, privé en op het werk. Ik wilde graag alles goed doen, was ambitieus, een perfectionist, betrokken en loyaal. Precies die eigenschappen waardoor je veel stress kunt ervaren. Dit zag ik ook bij veel andere mensen om mij heen en ik begon me te verdiepen in stress: wat is stress? hoe werkt dat in ons lichaam? en hoe ervaar je minder stress? Ik volgde allerlei opleidingen en eindelijk begon ik te begrijpen hoe mijn lichaam in elkaar zat en hoe ik beter in balans kon blijven. Dit wilde ik anderen ook graag leren.

Hoe kun je weer zo in balans komen dat je met plezier en vitaal werkt en leeft? Ik help je onderzoeken wat voor jou belangrijk is en wat voor jou goed werkt. Daarbij stem ik zorgvuldig af op wat jij nodig hebt. Mijn insteek is praktisch en concreet. Stapje voor stapje werken we aan jouw herstel en leer je hoe jijzelf kunt zorgen hoe je energiek in je leven en werk kunt staan.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als HRM adviseur en loopbaanadviseur bij zowel profit als non profit organisaties in het Noorden van het land. Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk waarin ik mensen begeleid met stress en burn-outklachten om weer in balans te komen zowel privé als op het werk.

Meld u aan voor gratis tips

Meld u aan en ontvang tips en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Met de online nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.

Vul uw naam...
Vul uw e-mail adres in...