Na een lange periode van lichamelijke stressklachten en het niet begrijpen van de oorzaak van de klachten en wat er precies gebeurde heeft mijn Bedrijfsarts me doorverwezen naar Coaching Noord met als uitgangspunt de CSR methode. Het was voor mij belangrijk om te begrijpen hoe en waarom mijn lichaam zo ‘raar’ reageerde.
Het belangrijkste wat ik heb geleerd is te begrijpen wat er lichamelijk gebeurde en het inzicht krijgen wanneer iets energie kost en wanneer iets energie oplevert. Door terug te gaan naar de basis leerde ik mijn eigen lichaam beter aanvoelen en weet ik waar mijn grenzen liggen. Nog steeds stap ik af en toe in de valkuil, maar ik weet nu wat ik moet doen om er weer uit te komen zodat ik sneller kan herstellen.
Ik zou Ingrid willen aanbevelen omdat haar uitleg over stress en haar duidelijke soms ‘strenge’ aanpak mij heeft geholpen dat ik mezelf niet langer voor gek hield. Haar nuchtere en relativerende aanpak heeft me geholpen om verder te komen zonder dat ik het gevoel had dat het zweverig en vaag was.
Dank voor je hulp en de oefeningen die ik nog elke dag gebruik!