Ik ben bij Ingrid terecht gekomen via mijn leidinggevende. Nadat ik besmet raakte met Corona en na een maand weer halve dagen ging werken, merkte ik dat ik volledige dagen in de halve dagen probeerde te stoppen qua werkzaamheden. Dit gaf mij veel stressklachten, waardoor ik mij futloos, opgefokt en emotioneel voelde en constant over mijn eigen grenzen heen ging.

Samen met Ingrid ben ik een traject gestart om mijn stressklachten te verminderen en beter mijn eigen grenzen aan te geven. We hebben in het begin kleine en simpele oefeningen gedaan die voor rustmomentjes zorgen op de momenten dat ik daar behoefte aan heb. Daarnaast heeft ze mij handige tools gegeven die ik kan gebruiken om mijn grenzen aan te geven.

Nu aan het einde van het traject kan ik zeggen dat het mij zeker geholpen heeft. Ingrid heeft mij een spiegel voor gehouden op de momenten dat ik het nodig had. Ik heb weer energie en weet al beter mijn grenzen aan te geven. Ook kan ik tijdig schakelen wanneer ik stressklachten ervaar en kan ik teruggrijpen naar de tools die Ingrid mij aangereikt heeft.

Nogmaals bedankt voor de afgelopen periode.